podcasts

Podcasts

NB: Se viktig info nederst på denne siden.

1. "Identity in Christ" - Sju sesjoner med undervisning av Sam Allberry. Undervisningen ble gitt på et seminar 22.-24. mars 2019 i Misjonssalen i Oslo. Han har selv homofile følelser og er medarbeider i nettstedet Living Out.

2. Diverse taler og foredrag med grundig, engasjerende og tankevekkende undervisning om ulike samlivstemaer, ved Sven og Maren Weum. På norsk.

3. Responding to the Transgender Challenge (63 minutter). Undervisning av Peter Saunders, leder av Christian Medical Fellowship i Storbritannia.

4. Queer Theory on the Rise (57 minutter). Undervisning på Forum of Christian Leaders, v/ Olof Edsinger, generalsekretær i Svenska Evangeliske Alliansen. Korte videoer på 2-3 minutter ved Edsinger om samme tematikk finnes her: http://foclonline.org/users/oedsinger. Der finnes det også en podcast med samme tale.

VIKTIG: Videoene og undervisningen ovenfor inneholder interessant stoff som mange vil ha utbytte av å bli kjent med. Det betyr imidlertid ikke at Stiftelsen MorFarBarn nødvendigvis er enig i alt som formidles. Når vi linker til ulike nettressurser, betyr det ikke at vi setter et allment godkjenningsstempel på organisasjonene eller personene som står bak ressursene, eller at budskapet deres skal "svelges rått". 

Derfor: Lytt til undervisningen med en sunn, kritisk sans. Og bruk eventuelt informasjoner, momenter, kunnskap og argumenter som du synes er gode og kan være nyttige, i din egen formidling og undervisning. Dersom du oppdager ressurser og nettsider som du mener vi bør fjerne linkene til, hører vi gjerne fra deg.